ثروتمندان تهران

ثروتمندان تهران

يك ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (No Ratings Yet)
person ماهان تيموري access_time ارديبهشت ۲۸, ۱۳۹۵ remove_red_eye 981 مشاهده comment بدون ديدگاه
زمان تقريبي مطالعه اين مقاله حدود 6 دقيقه ميباشد.

كار آفريني و يكي از ثروتمندان تهران ; بابك بختياري (Babak Bakhtiari) يكي از خاص ترين كار آفرين هاي كشور بوده كار آفريني او بر ميگرده به ذهنه خلاقش او كه متولد ۱۳۵۷ اهل تهران است، مؤسس و صاحب امتياز فروشگاه هاي زنجيره اي آيس پك و مدير عامل شركت آيس پك ايرانيان است كه محصول آيس پك اختراع ايشان بوده و هيچگونه نمونه مشابهي در جهان نداشته است .

شروع فعاليت

 

اين مجموعه به لطف الهي كمتر از دو سال توانسته ۱۳۰ فروشگاه در داخل و خارج از ايران (۱۱۸ شعبه در ايران و ۴ شعبه در امارات و ۸ شعبه در ديگر كشور هاي هندوستان، مالزي، تايلند، سنگاپور، ونزوئلا، سوريه، انگلستان و كويت)ايجاد نمايد كه در مقايسه با سيستم هاي بزرگ و معروف زنجيره اي دنيا نظير مك دونالد، استار باكس، كينگ برگر و غيره قابل توجه و بلكه بسيار موفق تر عمل نموده است.

 

رشد و توسعه

 

شركتهايي مانند مك دونالد، استار باكس، كينگ برگر و غيره  در دو سال اول شروع به كارشان، تنها يك شعبه داشتند در حاليكه آيس پك توانسته هر شش روز يك شعبه در دو سال اول افتتاح نمايد.
با اين چنين كسب و كار موفق ايشان تا به حال بيش از ۱۷۰۰ فرصت شغلي مستقيم و بيش از ۵۰۰۰ فرصت شغلي غير مستقيم در كمتر از دو سال به وجود آمده و روز به روز نيز افزايش پيدا خواهد كرد .

 

به دنبال اين دستاورد، بابك بختياري به عنوان جوان ترين كار آفرين كشور و يكي از ثروتمندان تهران و شايد بتوان گفت كه به عنوان پديده كار آفريني ايران مطرح گرديد و شايد دليل اين موضوع سن كم و مدت زمان كوتاه موفقيت اين مجموعه تا به حال بوده است.

 

شروع كسب وكار و هوش مالي

 

 

سرگذشت كار حرفه اي او به نقل از خودش:« كار حرفه اي را از بوفه هاي مدارس شروع كردم. ولي قبل از آن به صورت غير حرفه اي خريد و فروشهايي در سن نوجواني انجام مي دادم. روبروي خانه ما يك استخر بود. جلوي منزلمان بساط پهن مي كردم و نوشابه و كيك مي فروختم.

اين كار را بدون اطلاع از پدر و مادرم انجام مي دادم چون از پول در آوردن لذت مي بردم.«يادم مي آيد تقريبا سال دوم راهنمايي در ساختماني ساكن بوديم كه تعداد زيادي خانواده در آن بود. در آن دوران بروشوري چاپ و اعلام كردم ساندويچ هايي با قيمت مناسب مي فروشيم.

ساندويچ هاي خوشمزه اي را در خانه درست مي كردم،  همسايه ها زنگ مي زدن و سفارش مي دادن در حالي كه اصلا نمي دانستند رستوراني در كار نيست. با يك بروشور و خط تلفن ساندويچ مي فروختم اينها پتانسيل هايي است كه هيچ سرمايه اي نمي خواهد.»

 

«در همان وضعيت فكر مي كردم كه چه كار درآمد زايي مي توانم انجام دهم و هميشه ميخواستم ثروتمند باشم همه اين كارها همزمان با دوران تحصيلم در مدرسه بود. داستان كسب و كار من از آنجا شروع شد كه در اوايل سال ۱۳۷۶ با كمك خانواده يك دستگاه پيكان به مبلغ دو ميليون تومان خريدم و يك روز در ميان با يكي از دوستانم با آن كار مي كردم. تصميم گرفتم براي به دست آوردن سرمايه يك ماشين پيكان بخرم و در مسير رفت و برگشت مسافر كشي كنم. روزهايي بود كه از ساعت ۷ صبح تا ۱۲ شب مسافركشي مي كردم آن زمان روزانه مبلغ ده هزار تومان پول جمع مي كردم كه خيلي زياد بود.»

 

داشتن هدف از زندگي

 

 

«داشتن پنج ميليون سرمايه اوليه هدف من بود و سعي كردم با مسافركشي، به صورت مقطعي به اين هدف برسم. در واقع، انسان به صورت مقطعي كارهايي انجام مي دهد كه به سرمايه اي برسد.

 

بعد هدفش را تغيير مي دهد نه اينكه در آن وضعيت بماند و به همان شكل زندگي راضي بشود. از مسافركشي خسته شده بودم، بنابراين شغلم را تغيير دادم. مغازه اي در هروي پيدا كردم. براي آن خيلي رؤيا داشتم و مي ديدم كه قرار است صاحب رستوران بشوم. با آنكه پيكان را فروختم، دو ميليون كم بود، با يكي از اقوام شريك شدم و رستوران را راه اندازي كرديم.

 

بايد يك سري دستگاه و لوازم ديگر مي خريديم، كه همين مسئله به كشيدن چك يك ماهه منجر شد. از آن پس هر چه درآمد داشتيم بابت بدهي مي داديم و در عمل پولي در صندوق براي خريد مواد اوليه غذايي نمي ماند. در نتيجه كار رستوران هم موفق نبود.»

 

نحوه برخورد با شكست

 

 

برخورد او با تجربه شكست در كار: «من آن زمان شكستي طلايي خوردم. در كار رستوران، سرمايه كم و بي تجربگي ام باعث شد همان سرمايه اندك هم نابود شود. من آن زمان با يك پيتزا فروشي رقابت مي كردم. پيتزا فروشي تبليغات خوبي داشت.

 

در واقع، يك غول بالاي سرم بود ولي با اين حال همه پاساژيها را به سمت خود كشاندم. سر سال ديدم چندين فقره چك دارم و ديگر نمي توانم ادامه بدهم. تصميم به كار ديگري گرفتم. مغازه را واگذار كردم و جنس ها را در ازاي بدهي به شريكم دادم و دست خالي بيرون آمدم. در صورتي كه اگر آنجا مي ماندم و استقامت مي كردم، شايد حالا آن رستوران هم تبديل به يك سيستم زنجيره اي شده بود.»

 

در بيشتر وقتها، شكست، عامل پيروزي و حركت هاي بعدي است. هميشه بايد از شكست هايمان براي بهبودي و موفقيت در كارهاي بعدي استفاده كنيم.تغيير شغل: «پس از عدم موفقيت در كار، به فكر راه اندازي كسب و كاري با هزينه كمتر افتادم.

 

تغيير شغل بعد از يك تجربه نا موفق

 

 

از آنجا كه از دوران دبيرستان علاقه زيادي به خوردن ساندويچ داشتم و مي دانستم بچه  ها نيز از خوردن ساندويچ در مدرسه لذت مي برند، پس از مذاكره با مديران سه مدرسه توانستم بوفه اي را براي مدت يك سال تحصيلي اجاره كنم. با سرمايه بسيار اندك، سه يخچال دست دوم و كهنه و با مبالغ صد و پنجاه هزار  تومان، بوفه اين مدرسه ها را راه اندازي كردم. اين كار درآمد خوبي داشت.

 

سه ماه تابستان مصادف با تعطيلي مدارس بود و بي كار شدم. آن زمان تغييري در زندگي من رقم خورد. پدرم تصميم داشت لوازم اداري دفترش را بفروشد، در روزنامه آگهي كردم و همه را تا ۱۱ صبح فروختم. از اين كار خوشم آمد. گفتم يا يك آگهي مي خريم و با يك آگهي ديگر مي فروشيم، به همين خاطر آگهي زدم كه مبلمان اداري دفتر كار شما را خريداريم.

 

دو مورد خريد انجام دادم و اين بار آگهي فروش زدم. ظرف مدت سه روز همه را فروختم. به مدت دو سال در اين كار براي خودم اسم و رسمي پيدا كردم. كسي كه شركتي تاسيس مي كرد، از من وسايل مي خريد و بعد كه شركت را جمع مي كرد، همان وسايل را دوباره به خود من  مي فروخت.

 

«پشت بام خانه را كرده بودم كارگاه نقاشي، نجاري و رويه كوبي. به قدري درگير اين كار شدم كه فرصت رسيدگي به بوفه ها را نداشتم و انصراف دادم. سودها را جمع و روي توليد سرمايه گذاري كردم. مي خواستم توليد كننده شوم، به همين خاطر كارخانه بزرگي را گرفتم. قدمهاي بزرگ من در كارخانه ضرر داد. با سرمايه گذاري اشتباه به سوددهي نرسيدم. دوباره موعد چكهايم فرا رسيد. مدام پيروزي و شكست، ولي كارها را رها نكردم و ادامه دادم. سپس مركز ميزهاي كامپيوتري را به صورت شراكتي داير كردم.

شكست مجدد و تجربه اي جديد

 

سال ۱۳۸۲، حوالي پارك ساعي مكاني را به قيمت ماهي يك ميليون و ششصد هزار تومان اجاره كرديم. نمايشگاه دائمي ميزهاي كامپيوتري را داير و توليد كنندگان را دعوت نموديم تا نمونه كارهاي خود را به نمايشگاه بياورند. در طول يك هفته، سالن نمايشگاه پر از ميزهاي كامپيوتر شد. هر كارخانه، نمونه ميزش را فرستاد و حدود دويست مدل ميزگرد آمد. سپس تبليغات فروش را شروع كرديم. كارمان خوب گرفته بود كه مالك نمايشگاه گفت براي من صرف نمي كند شريك داشته باشم. اختلافم با او جدي شد و كار به دادگاه و دادسرا كشيد. چكهاي من برگشت خورد و نزديك سيصد ميليون تومان بدهكار شدم، اينها همه تجربه هايي بود كه به من در آيس پك كمك كرد.

ايده اي جديد

 

پس از شكست، تنها راه پرداختن ديون خود را در پرورش يك فكر خلاقانه و كسب و كار جديد ديدم كه ايده «سوپر خونه سرويس» به ذهنم خطور كرد كه مواد غذايي را به شهروندان مي‌رساند.

اينجا بود كه تصميم گرفتم براي جلب نظر توليد كنندگان محصولات مختلف براي پخش محصولات آنها به درب منازل در روزنامه آگهي بدهم.

به دليل نداشتن زمان كافي براي پرداختن بدهي‌ ها اين كار را رها كردم و به فكر راه انداختن كاري ديگر افتادم. هميشه با خودم مي گفتم كاري مي‌تواند موفق شود كه ايده‌اي نو در برداشته باشد.

ساخت اولين آيس پك

 

از دوران كودكي بستني‌ها را با هم زدن رقيق مي كردم و با موز يا اسمارتيز هم مي‌زدم و مي‌خوردم خيلي از اين كار لذت مي‌بردم.تصميم گرفتم اين كار را در مقياس بزرگ عملي كنم. با تكيه بر تجارب كار قبلي كه محصولات مختلف براي توزيع به من پيشنهاد مي‌شد به اين فكر افتادم كه يك بستني متفاوت براي مردم عرضه كنم.

فكر متفاوت بودن از ذهنم بيرون نمي‌رفت. تصميم گرفتم بستني بسازم رقيق‌تر، حاوي ميوه كه با بسته‌بندي كردن آن از طريق ني‌ بشود آن را نوشيد. پس از شكل‌گيري اين ايده در ذهنم نمونه‌ه اي اوليه آن را آماده كردم و براي امتحان به اعضاي فاميل و آشنايان دادم.ايده با استقبال خوبي روبه‌رو شد. تصميم گرفتم ايده خود را عملي كنم. پس از جست‌وجوي فراوان توانستم دستگاه بسته‌بندي كننده ليوان و ني مخصوص كه بتواند بستني در آن جريان يابد را يافته و آماده راه‌اندازي اولين شعبه آيس پك شدم.

اهداف بزرگ

 

از همان روز نخست چشم‌ انداز جهاني شدن محصول را در ذهنم مي‌ پروراندم. به همين منظور روي تابلوي اولين مغازه خود نوشتم آيس پك شعبه مركزي و بعد از سنجش توان بالقوه بازار در مكان‌هاي ديگر شعبات دوم و سوم و … را راه‌اندازي كردم تا آنجا كه هم‌اكنون بالغ بر ۱۲۰ شعبه در ايران و ۱۰ شعبه در كويت، مالزي، دبي و هند در حال فعاليت مي‌باشد و حال يكي از ثروتمندان به حساب مي آيم.

چنانچه موفق به اتمام اين مقاله در مدت زمان تخميني نشده ايد به سايت تست تندخواني مراجعه نماييد.

كار آفريني كار آفريني كار

تيم آموزشي ماهان تيموري 

ارائه دهنده ي آموزش هاي  كارآفريني ، افزايش فروش ، كسب و كار خانگي , كسب و كار جديد

 

نظرات شما نسبت به زندگينامه‌ي آقاي بهروز فروتن بنيانگذار صنايع غذايي بهروز ,براي تمام اعضاي محترم سايت و تيم آموزشي ماهان تيموري بسيار مفيد وسازنده مي باشد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.