۵ راز ساده كه مي تواند زندگي شغلي تان را از اين رو به آن رو كند

انسان ها در طول زندگي شان ، تصميم هاي خيلي مهمي مي گيرند كه يكي از مهمترين آن ها ، در زمينه تغيير شغل است . همه ما صرف نظر از سن و سال و سابقه شغلي مان و تجربه هايي كه داريم ، ممكن است كه در مرحله اي از زندگي مان تصميم بگيريم كه كسب و كار خودمان را عوض كنيم .

اين بخش طبيعي اي از زندگي هر انساني است كه شغل و محيط كارش را تغيير بدهد ؛ اما تر س از بي كار ماندن و پيدا نكردن شغل مورد علاقه و گذراندن مصاحبه هاي پر از دلهره استخدامي و از بين رفتن  امنيت شغلي ، مسائلي هستند كه باعث مي شود كه فرد با وجودي كه هيچ علاقه اي به شغلش ندارد ، هر روز صبح بي انگيزه به سر كارش برود و مدام به ساعت نگاه بكند تا تعطيل شود ، اما هم چنان سراغ يك فرصت  شغلي جديد و بهتر نرود .

وضعيت مشكلات شغلي در جهان

 

5 راز ساده كه مي تواند زندگي شغلي تان را از اين رو به آن رو كند5

 

طبق گزارشات ” لينكدين ” ، از بين ۲۱۳ ميليون نفر انسان بي كاري كه وجود دارد ، فقط ۲۵ درصدشان دارند دنبال شغل مي گردند و ۶۰ درصد آن ها ، بدون اين كه هيچ گونه فعاليتي براي پيدا كردن يك شغل جديد از خودشان نشان دهند ، منتظر نشسته اند كه معجزه اي شود و خود شغل به سراغشان بيايد ! خود اشتغالي و كارهاي روز مزد در دو دهه اخير افزايش پيدا كرده و حتي در كشورهايي كه ثروت زيادي دارند مثل آمريكا و انگلستان ، علي رغم اين كه ميزان بيكاري خيلي پايين است ، اما باز هم مشكلات شغلي زيادي وجود دارد .

در ادامه برايتان ۵ نكته اي را مي گويم كه اگر آن ها را در خودتان ديديد ، بايد بدانيد كه زمان تغيير شغلتان فرا رسيده :

شغلي كه داريد ، بر علم و دانشتان چيزي اضافه نمي كند

تحقيقات نشان داده اند كه افراد ، شيرين ترين و بهترين پيشرفت هاي شغلي شان را در اواخر دوران جواني و در بزرگسالي تجربه مي كنند كه در اين دوران ، اطلاعات فرد بالا مي رود و ذهن انسان ، مشتاق يادگيري مي شود . اهميت اين مسئله زماني روشن مي شود كه شما ذهني تشنه يادگيري داشته باشيد و ذاتا علاقه مند به خلاقيت و نوآوري باشيد .

وقتي در شغلتان عملكرد ضعيفي داريد

 

5 راز ساده كه مي تواند زندگي شغلي تان را از اين رو به آن رو كند3

 

زماني كه راندمان كاري تان پايين مي آيد و يا ديگر دل و دماغ زحمت كشيدن براي كارتان را نداريد يا خودتان و ديگران متوجه مي شويد كه عملكردتان افت كرده است ، وقت آن رسيده كه شغلتان را عوض كنيد . وگرنه اين وضعيت ، دير يا زود باعث مي شود كه در سابقه كاري تان خدشه ايجاد شود و همين باعث مي شود كه در مصاحبه هاي استخدامي اي كه در آينده شركت مي كنيد ، شانس كمتري براي پذيرفته شدن داشته باشيد . اگر به دنبال اين هستيد كه از شغلتان لذت ببريد ، به دنبال كسب و كار جديد باشيد كه دائما شما را به چالش بكشد و كاركردتان را روز به روز بالاتر ببرد .

5 راز ساده كه مي تواند زندگي شغلي تان را از اين رو به آن رو كند

در خودتان احساس كم ارزش بودن مي كنيد

اگر فكر مي كنيد كه استعدادهايتان و توانايي هايي كه داريد ، در محيط كارتان ناديده گرفته مي شود و از نحوه برخورد و رفتار كارفرمايتان راضي نيستيد ، شغل خودتان را عوض كنيد . حتي زماني كه كارمندان از حقوق و پاداشي كه دريافت مي كنند راضي و خوشحال هستند اما مي بينند كه مديرشان آن ها را تشويق نمي كند و مورد حمايت قرار نمي دهد ، از كار خودشان لذت نمي برند .

ديده شده كه كارمندهايي كه در محيط كارشان احساس پوچي و بي اهميتي مي كنند و مورد تحقير و تضعيف شخصيتي قرار مي گيرند ، بيشتر از ديگر افراد امكان دارد كه به كارهاي زشتي مثل دزدي و غيبت و رشوه دست بزنند و زماني هم كه اين افراد ، پست حساس و پر اهميتي داشته باشند ، خطر بيشتري ايجاد مي كنند و در نهايت با كارهاي اشتباه خودشان كاري مي كنند كه كل مجموعه ورشكست شود .

احساس كم ارزش بود توجه به فرصت ها حقوق بالا حقوق خوب

در حال حاضر فقط به خاطر حقوق خوبي كه مي گيريد سر كارتان باقي مانده ايد

 

5 راز ساده كه مي تواند زندگي شغلي تان را از اين رو به آن رو كند4

 

خيلي از افراد ، با وجود اين كه به كار فعلي شان هيچ علاقه اي ندارند و اصلا از آن احساس رضايتي نمي كنند ، اما با وجود اين به خاطر حقوق خوبي كه مي گيرند ، هر روز بدون هيچ گونه اشتياقي بر سر كارشان حاضر مي شوند . اول شرايط مالي خودتان را به طور دقيق مورد بررسي قرار بدهيد و ببينيد كه به چه مقدار پول نياز داريد تا احتياجاتتان برآورده شود و اگر در نهايت ، تصميم گرفتيد كه شغلتان را تغيير دهيد ، حتما قبلش آن قدر پول جمع بكنيد كه اگر احيانا شغل مورد علاقه تان را تا مدتي پيدا نكرديد ، بتوانيد براي گذراندن ۳ تا ۶ ماه زندگي تان ، پس انداز كافي داشته باشيد .

شغل پولساز شغل خوب شغل مناسب فرصت فرصت ها

از كارفرماي خودتان متنفر هستيد

معمولا وقتي كه فردي شغل سابقش را عوض مي كند ، در حقيقت به اين معناست كه رئيس خودش را ترك مي كند ؛ نه آن شركت يا سازمان را . اين نشان مي دهد كه رابطه خيلي زيادي وجود دارد بين ترك يك شغل و بي علاقگي  و حتي تنفر نسبت به رئيس آن سازمان .

مطالعات نشان داده است كه حدود ۷۵ درصد از استرس و فشاري كه كارمندان در طول ساعات كاري شان مي كشند ، از طرف رئيس ، مدير يا سر كارگرشان به آن ها وارد شده و سهم كمتري از آن مربوط مي شود به سختي خود كار يا مسائلي كه بين همكاران به وجود مي آيد و تا زماني هم كه سياست شركت ها در شيوه مديريت به همين منوال باشد و تغييري نكند ، كارمندان يا مجبور مي شوند كه با تحمل وضعيت فعلي شان بسوزند و بسازند و يا اينكه بگردند و شغل مورد علاقه خودشان را با همه ريسك هايي كه دارد ، انتخاب بكنند .

دلايلي كه تا اينجا در زمينه تغيير شغل و ايجاد تغيير و تحول در زندگي كاري گفتيم ، تمام ماجرا نيستند . دلايل ديگري مثل نياز به ايجاد تعادل بين زندگي شخصي و كاري و يا وجود فشارهاي اقتصادي و يا مسئله تعديل نيرو در سازمان هاي مختلف يا تغيير محل زندگي و … هم مي توانند باعث شود كه فرد به دنبال ايجاد تغييري در شغل و كسب و كار خودش بگردد . البته اين دلايل اخير ، از دلايلي كه نكته به نكته در بالا به آن ها اشاره كرديم ، از اهميت كمتري برخوردارند چون آن ها با تاثيري كه بر روح و روان فرد مي گذارند ، آرامشش را بر هم مي زنند و اهميت تغيير شغل در آن شرايط ، خيلي بيشتر خودش را نشان مي دهد .

حقوق خيلي خوب راه اندازي مجدد شغل زندگي شغل شغل آينده دار

راه اندازي مجدد شغل ، يعني چه ؟

 

5 راز ساده كه مي تواند زندگي شغلي تان را از اين رو به آن رو كند2

 

آمار نشان داده است كه همه مردم در طول زندگي خودشان ، بارها و بارها شغل خودشان را تغيير داده اند كه اين مي تواند به صورت داوطلبانه باشد يا اين كه به علت اتفاق هايي كه مي افتد ، فرد مجبور به اين كار شود . مسائلي مثل ازدواج يا بچه دار شدن ، ممكن است كه فرد را مجبور كند كه سبك زندگي اش را تغيير دهد ، شغلش را نيمه وقت كند يا محل زندگي اش را تغيير دهد . دليلتان هر چه كه باشد ، در نهايت شما مجبور مي شويد كه در يك سازمان ، از پستي به پست ديگر يا از يك سازمان به سازماني ديگر جا به جا شويد .

شايد در ابتدا ، اين تغيير باعث شود كه در دلتان ترديد و دلهره اي به وجود بيايد اما اگر كه به خوبي بتوانيد از تجربيات قبلي تان استفاده كنيد و از شرايطي كه برايتان ايجاد شده است استفاده كنيد ، حتي اگر در ابتدا حقوق كمتري نسبت به شغل قبلي تان بگيريد ، با وجود علاقه عميقي كه به كار جديدتان داريد ، مي توانيد خيلي سريع رشد كنيد و به درآمد بالايي برسيد .

خودتان فرصت ها را ايجاد كنيد

فرقي نمي كند كه بخواهيد شغلتان را در يك شركت عوض كنيد يا كلا در جاي ديگري به دنبال فرصت هاي جديد بگرديد ؛ در هر صورت راه هاي زيادي وجود دارد كه بتوانيد تجربه ها و مهارت هايتان را افزايش بدهيد . اگر در حال حاضر بي كار هستيد ، مي توانيد در شركت هايي كه كارآموز مي گيرند ، مشغول شويد تا بتوانيد مهارت جديدي ياد بگيريد و حتي با اثبات توانايي هايتان در همان شركت ، كاري كنيد كه بعدها در همان جا استخدام شويد . اگر در حال حاضر مشغول كار هستيد هم مي توانيد با خودتان فكر كنيد كه چگونه مي توانيد ارزش خودتان را در شغل فعلي تان بالاتر ببريد و با گسترش روابطتان ، فرصت هاي طلايي بيشتري براي خودتان فراهم كنيد .

نتيجه گيري

كلام آخر اين كه ، اگر شغلتان را از دست داده ايد يا خودتان مي خواهيد در آن تغييري به وجود آوريد ، هميشه مثبت فكر كنيد . همين باعث مي شود كه چهارچوب ذهني تان منظم تر شود و از موقعيت هاي پيش بيني نشده اي كه برايتان پيش مي آيد ، بهترين استفاده را ببريد . يادتان باشد كه تحت هيچ شرايطي خودتان را مقصر ندانيد و شكست را براي خودتان به عنوان بهانه اي براي تعطيل كردن تلاش ، قرار ندهيد . اگر در گذشته باقي بمانيد ، هيچ وقت نمي توانيد طعم يك آينده هيجان انگيز را بچشيد .خودتان را دست كم نگيريد چون تغيير كردن و تغيير دادن ، شجاعت و دل و جرئتي مي خواهد كه شما آن را داريد !

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.