۹ دريچه نجات بخش از ورشكستگي

در هر سازمان و كسب و كاري احتمال ورشكستگي هميشه وجودارد حالا هر چقدر كه مي خواهد مدير شركت يا كارآفرين اين كسب و كار موفق باشد و سابقه وشهرت و اعتبار داشته باشد. كارمندان ، مديران و كارآفرينان براي يك شركت يا سازمان مانند اعضاي يك كشتي اند كه  همه با كمك هم كشتي را در دريا به سمت ساحل مورد نظر سوق مي دهند تا به هدف و مقصد برسند.

۹ دريچه نجات بخش از ورشكستگي

 

9 دريچه نجات بخش از ورشكستگي2

 

اگر كشتي غرق شود همه با هم شكست مي خورند و ديگر راه نجاتي براي كشتي  وجود نخواهد داشت. كشتي همان سازمان،شركت و كسب و كار است. شما وقتي با طوفان برخورد مي كنيد، نبايد تسليم شويد و بگذاريد كشتي بشكند و غرق شود. طوفان همان ورشكستگي است كه شما بايد با اين ۹ دريچه اي كه خدمتتان عرض مي كنم از آن رهايي يابيد. ۹ دريچه نجات بخش كه شما را از ورشكستگي مي رهاند را در ادامه توضيح مي دهم كه همه اين ها از تجربيات شخصي خودم است:

۱-خرج هاي اضافي را كنار بگذاريد و  حذف كنيد

از تمام ابعاد به سازمان نگاه كنيد، ببينيد چه خرج هايي در آنجا مي شود و آيا امكان كم كردن و يا حذف اين مخارج وجود دارد. شما بايد به حساب هايي كه در شركت مي شود نگاه داشته باشيد، دقيق به حسابها رسيدگي كنيد، اين كار را منظم انجام دهيد و ببينيد پول شركت در كجا  و براي چه خرج مي شود. هزينه كم تر به معني سود بيشتر است.

 آيا اين خرج و هزينه ها ضروري بوده و نياز به اين همه هزينه بوده است. اگرخرج و مخارج ضروري باشد و نتوان به طريق ديگري هزينه آن را كم كرد كه از كنار آن بگذريد، اما اگر خرج اضافي بود از شر آن خلاص شويد. هزينه هاي مورد نياز و ضروري را نيز با هزينه كم تر در صورت ممكن جايگزين كنيد. مثلاُ اگر براي انتشارات مجله كار مي كنيد و از ورق هاي ضخيم استفاده مي كنيد، اين كار هزينه شما را زياد مي كند و غلط است. در انتشارات براي چاپ مجله هايتان از ورق هاي نازك و باضخامت كم استفاده كنيد.

۲-تمام افراد شركت را  براي انجام دادن كارهاي شركت مداخله دهيد

 

9 دريچه نجات بخش از ورشكستگي3

 

براي انجام كارهاي شركت يك روند و روش معين تهيه كنيد و اين روند و مسير پيش گرفته را در برگه بنويسيد.

تعداد افراد شركت چند تا است؟ افراد شركت در اينجا به معني همه افراد از آبدارچي شركت گرفته تا كاركنان، تمامي رييسان و هيئت مديره است. به تعداد افراد شركت اين برگه را كپي كنيد. اين برگه را در اختيار تمام افرادتان قرار دهيد و مطمئن شويد همه آن را خوانده اند و مطلع شده اند. اهميت اين برگه از اين جهت است كه مسيري كه شركت طي خواهد كرد و استراتژي هاي شما در آن آمده است.

 افراد شركت خيلي دوست دارند بدانند هدف از كارهايي كه انجام مي دهند چيست و قرار است به كجا برسند؟ كاركنان مي خواهند بدانند چه چيزهايي از آنها انتظار داريد و چه كاري براي چه هدف بايد انجام دهند؟ از آنها نظر خواهي كنيد و اجازه دهيد بدانند نظرشان براي شما مهم است. نظر هاي كاركنان را با دقت گوش كنيد و به آنها فكر كنيد شايد شما را به اهدافتان نزديكتر كند.

۳-افراد خودتان را خودتان انتخاب كنيد

 شما بايد با ديد باز نسبت به افراد شركت شناخت پيدا كنيد و تصميم بگيريد كه كدام افراد مناسب براي انجام كارهايتان هستند. افرادي كه به دردتان نمي خورند بدون هيچ فرصتي خلاص كنيد. ابتدا توانايي ها و استعدادهايش را بررسي كنيد و ببينيد براي شما مناسب است؟ اگر مناسب نبود به او بگوييد به اتاقتان تشريف بياورد و در اين جلسه اوضاع شركت را برايش بازگو كنيد و بگوييد ديگر به او نياز نداريد. هيچ وقت براي اخراج كردن وقت هدر ندهيد تا فهميديد شخصي لازم و مناسب نيست سريع دست به كار شويد و او را نگه نداريد تا او نيز بتواند به سراغ كاري كه برايش مناسبتر است برود.بعد از آن در شركت اعلام كنيد ديگر اخراجي نخواهيد داشت تا همه خيالشان راحت شود و با خيال راحت وآرامش به كارشان ادامه دهند.

اگر گروهي و هر چند وقت يكبار افرادتان را اخراج كنيد، آنها استرس مي گيرند كه مبادا نفر بعدي من باشم و در اينجا افراد زرنگ، مستعد و آموزش ديده زودتر از بقيه شركت را ترك خواهند كرد چون مي توانند در شركت هاي رقيب استخدام شوند اما افرادي كه اعتماد به نفس ندارند و از اخراج مي ترسند باقي مي مانند.  هيچ وقت گروهي اخراج نكنيد و زمان اخراج را عقب نيندازيد.

نجات بخش از ورشكستگي ورشكستگي

۴-حساب هاي مالي شركت را در اختيار تمام كاركنان و افراد شركت بگذاريد

 

9 دريچه نجات بخش از ورشكستگي4

 

حساب هاي مالي شركت  را در اختيار ديد همه كاركنان قرار بدهيد تا اعتماد و اطمينان آنها به شما افزايش پيدا كند. سعي كنيد آخر هفته ها جلسه اي ترتيب دهيد كه در اين جلسه گزارشي از حساب هاي شركت و سرمايه گذاري هاي شركت به كاركنان ارائه شود. آنها وقتي ببينند شما صادقانه با آنها برخورد مي كنيد با شما بهتر رفتار مي كنند و شما را از خودشان مي پندارند. منظورم از حساب مالي شركت تمامي حسابها به غير از ليست حقوق افراد شركت است.

جلوگيري از ورشكستگي، حلوگيري از ورشكستگي، خرج هاي اضافي

۵-مشتريان خود را از دست ندهيد

با مشتريان بزرگ خود ارتباط برقرار كنيد و آنها را از مشكلاتي كه پيش آمده است، آگاه سازيد و به آنها بگوييد كه چه اصلاحاتي انجام خواهيد داد و چگونه مشكلاتي كه در مسير شما قرار گرفته است حل خواهند شد. آنها را آگاه سازيد كه شما از اين كسب و كار حذف نخواهيد شد و همچنان برپا و قدرتمند خواهيد بود. شايعاتي توسط شركت هاي رقيب شما بوجود خواهد آمد تا شما را زودتر از مسير منحرف كنند و مشتريانتان را به سوي خود بكشانند. شما نبايد به اين شايعات توجه كنيد و نگذاريد نظر بقيه را هم جلب كنند. اين شايعات را خفه كنيد و به آرامش همه را دعوت كنيد.

اهداف آينده اهدافتان پياده سازي اهداف تعيين اهداف

۶-طلبكاران را دور نزنيد و با آنها رو راست باشيد

 

9 دريچه نجات بخش از ورشكستگي5

 

يكي از كارهايي كه بايد انجام دهيد صداقت با طلبكاران است. طلبكاران هميشه صدايشان بلندتر از بدهكاران است. شما نبايد با آنها دعوا كنيد و درگير شويد. تنها راه حل اين است كه با صداقت تمام آنها را از اوضاع شركت مطلع سازيد و به آنها مسير و روندي كه براي حل مشكلات انتخاب كرده ايد را بگوييد تا آنها نيز مطلع شوند. نامه اي منطقي و با لحن خوب و مودبانه بنويسيد و بگوييد چه كارهايي داريد انجام مي دهيد و انجام خواهيد داد تا آنها نيز خيالشان راحت شود كه پول و بدهي شان را پرداخت خواهيد كرد.

10 توصيه براي رسيدن به اهداف 9 دريچه نجات بخش از ورشكستگي

۷-سرمايه گذاران را خيلي مشتاقانه بپذيريد

بانك ها زماني به شما پول قرض مي دهند كه شما بدهي نداشته باشيد و آن پول را براي پرداخت بدهي هايتان نخواهيد. اين وام هايي كه بانك ها پرداخت مي كنند اسم هاي گوناگوني دارند و براي خريد خانه يا  اجناس يا راه انداختن كسب و كار به مشتريانشان مي دهند كه هيچ كدام از بانك ها وام به ورشكستگان يا بدهكاران نمي دهند.

سرمايه گذاران بر خلاف بانك ها عمل مي كنند زيرا آنها در زمان بي پولي حاضرند به شما پول بدهند تا در كسب و كار شما و ضرر و زيانتان شريك شوند. در اولين فرصت بايد با بانك ها يا نزول خور ها تسويه كرد زيرا آنها وقتي توان پرداخت سودشان را نداريد تمام دارايي هايتان را براي فروش طلب مي كنند و ابتدا به سراغ فروش تجهيزات و دارايي هايي كه بسيار مورد نيازتان نيستند مي روند.

 تلاش شركت بايد در جهت جذب سرمايه گذار باشد چون آنها مانند بانك ها و نزول خور ها نيستند. سرمايه گذاران انعطاف بيشتري دارند و زماني كه كسب و كار به مشكل مي خورد پولي به شركت تزريق مي كند بدون اينكه كه به سود و زيان شما كاري داشته باشند. آنها مي خواهند شركت سرپا و قدرتمند بماند و با شما هم جهت هستند.

 ۸-حساب بانكي شركت را هر روز چك كنيد

 

9 دريچه نجات بخش از ورشكستگي6

 

از جمله كارهايي كه بايد به طور مرتب انجام داد اين است كه موجودي حساب شركت را چك كنيد زيرا اينكار شما را آسوده و خيال راحت مي كند كه راه درستي را انتخاب كرده ايد وگام  در آن گذاشته و برداشته ايد.  شما بايد اطمينان كسب كنيد كه قادر به پرداخت حقوق حقوق كاركنان و ماليات شده ايد. شما بايد پس از پرداخت حقوق كاركنان وماليات به طلبكاران تا جايي كه قادر به پرداخت هستيد پرداخت كنيد. اينگونه آنها خواهند دانست  كه شما به انجام تعهدات خود پايبند و وفادار هستيد.

۹-توانايي و شهامت خطر كردن را داشته باشيد

شما بايد در مسير كسب و كار و بيرون آمدن از ورشكستگي خطر كنيد.همواره از پرسنل شركتتان درخواست كنيد كه ايده ها ي نو و خلاقيت هاي خود را با شما مطرح كنند تا از آنها بتوانيد بهره ببريد و استفاده كنيد. اين نوآوري ها و ايده هاي خلاقانه افكار مثبتي از  شما در ذهن مشتريانتان ايجاد مي كند و رقبا را از جذب مشتريان شما نااميد مي كند.

نتيجه گيري

خرج هاي اضافي را كنار بگذاريد و  حذف كنيد. تمام افراد شركت را  براي انجام دادن كارهاي شركت مشاركت دهيد. شما بايد افراد خودتان را خودتان انتخاب كنيد. حساب هاي مالي شركت را در اختيار تمام كاركنان و افراد شركت بگذاريد تا آنها به شما اعتماد كنند و اعتقاد به درستي مسير و استراتژي هايتان بياورند.  مشتريان خود را از دست ندهيد و آنها را با آرامش از اصلاحات و استراتژي هاي جديد آگاه كنيد. ريسك كنيد و ايده هاي خلاقانه  را پياده كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.